LICHTLICHAAM ACTIVATIE

✧ Verbindt met je Ziel

✧ Ervaar je multidimensionaliteit

✧ Breng JeZelf naar hogere frequenties

WAT IS EEN LICHTLICHAAM?

Blauwdruk van je Ziel

Het Lichtlichaam is de blauwdruk van je ziel, je Hogere Zelf, je multidimensionale Zelf, de Christus in jou of God-Mens. Het is wie jij werkelijk bent en altijd zal zijn. Dit lichaam blijft bestaan als je fysieke lichaam "afsterft". De ziel ervaart via jouw fysieke lichaam het menselijk bestaan. Het heeft een doel voor jou: het ervaren van Vreugde, Liefde en Wijsheid.

Activatie

De activatie wordt vooraf gegaan door meditatie, beweging en dans zodat je al wat meer kan zakken in je lichaam en je kan openen voor hogere frequenties. Vervolgens ga je liggen op een matje, ontspannen, in overgave en in ontvangmodus. De uitnodiging is om je ego/mind even te laten voor wat het is en de frequenties het werk te laten doen.

Muziek

Een belangrijk onderdeel daarbij is muziek. Door muziek kan je makkelijker in de ontvangmodus komen. Voor elke sessie wordt een speciale playlist gemaakt met hoge frequenties om je lichaam uit te nodigen om op hogere frequenties te vibreren.

Voor wie

Een Lichtlichaam activatie is voor iedereen geschikt die er voor open staat. Je hoeft niet eerdere ervaringen te hebben gehad. Voor mensen die SSRI-medicatie, MAO-remmers e.d. innemen raad ik aan eerst contact met me op te nemen.

Frequentie verhogen

Door het lichtlichaam te activeren kan je ziel meer en meer incarneren in je fysieke lichaam, of anders gezegd: je fysieke lichaam verhoogt zich meer en meer in frequentie op niveau van je Ziel waardoor je onder andere verlichting ervaart, blokkades verdwijnen, je bewustzijn verruimt en je zieledoel (h)erkent.

Afstemming

Tijdens een activatie stem ik mij af op de Bron, het Christusenergieveld, de God-Mens in jou, ik fungeer zogezegd als kanaal van hoge frequenties. Je wordt tijdens de activatie door mij direct en indirect aangeraakt op verschillende plekken van je lichaam en energieveld.

Verschil Kundalini en Lichtlichaam activatie

De veilige setting in de cirkel is hetzelfde als bij een kundalini activatie. Waarbij een kundalini activatie wordt gefocust op het activeren van je (fysieke) levensenergie, wordt bij een Lichtlichaam activatie gefocust op het uitnodigen van de hoge frequenties van je ziel in je fysieke lichaam. De focus is op de zachtheid en liefdevolle aanwezigheid van de God-Mens in jou.

Lichtlichaam activatie

TARIEVEN

GROEP

SESSIE


180 MIN | v.a. €55

DUO

SESSIE


150 MIN | €230

PRIVÉ

SESSIE


120 MIN | €140

Wil je een Lichtlichaam activatie ervaren? Neem contact met ons op:

Anneminke Bakker - Lichtlichaam activatie
unsplash