WIJ ZIJN ER VOOR JOU!

Bewustzijnscoaching


Naast begeleiding bij jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, geven we je tips en tools om met verschillende situaties en uitdagingen in je leven om te gaan.

Energetische Therapie


Je ligt ontspannen op de behandeltafel en je stelt je open voor de gefaciliteerde energie. Energetische therapie kan op diepere lagen patronen doorbreken en emotionele ballast loslaten. Ook kan het je bewustzijn verruimen.

Voor wie


Je kan met verschillende hulpvragen bij ons terecht, zoals hoog sensitiviteit, assertiviteit, stress, burn-out en neerslachtigheid. Onze werkwijze is geschikt voor iedereen die met persoonlijke ontwikkeling bezig wil zijn. Ook is het zeer geschikt voor hulpverleners zoals coaches en therapeuten.

BEWUSTZIJNSCOACHING

Wat zijn jouw verlangens?

Met bewustzijnscoaching gaan we je binnenwereld ontdekken. We stemmen af op jouw verlangens: wat verlang je op dit moment? Hoe wil je je voelen en wat wil je ervaren? Waar wil je meer van in je leven? In hoeverre laat je je verlangens toe en waar bied je weerstand tegen?

Vaak staan bepaalde (onbewuste) overtuigingen, gedachtenpatronen en gedragingen je in de weg om het leven te leiden die je écht wil.

Focus verleggen

De focus in onze coaching ligt op wat goed voelt in het moment: is er het verlangen om het verleden in te duiken en deze te verlichten en de inzichten mee te nemen naar het nu, dan leggen we daar de focus op. Is er het verlangen om je nu goed te voelen en in de toekomst, dan leggen we daar de focus op. In de praktijk is het vaak een combinatie van beide.

Bewustzijnscoaching - samenwerking
Bewustzijnscoaching

Holistische werkwijze

Onze holistische werkwijze richt zich op jou als dynamisch geheel:

✧ Je body, mind en spirit

✧ Je verleden, heden en toekomst

✧ Je gedachten, gevoelens en gedrag

✧ Je leven thuis, op werk, in relaties, met familie

✧ Je frequenties op lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel en energetisch niveau.

Samenwerking

Coaching is een samenwerking tussen coach en coachee. Wij faciliteren de energie en het veilige veld waarin we je uitnodigen om thuis te komen in jezelf. Jij zet je verlangens uit, stelt je open voor inzichten en je gaat in het dagelijks leven aan de slag om jouw gewenste resultaten te behalen.

ENERGETISCHE THERAPIE

Wat is energetische therapie?

Energetische therapie kan helpen bij het genezingsproces van ziektes en blokkades in het lichaam. Deze vorm van therapie wordt ingezet om oude, afgewerkte energieën te verwijderen en ruimte te maken voor licht, kracht en nieuwe mogelijkheden.

Energielagen

In onze energielagen om ons heen (aura) vinden we vele verschillende energieën terug. Zowel onze eigen energieën, als ook energieën van anderen. Verder kan de energie zich op sommige plekken meer ophopen terwijl juist op andere plekken de energie te ijl is geworden. Dit brengt in ons een disbalans. Door een energetische reiniging toe te passen in onder andere de aura en chakra's wordt de energie weer gelijkmatiger verdeeld, eventueel vervuilde energie afgevoerd en zuivere energie aangevoerd. Dit bevordert de genezing.

Verschillende methoden worden bij energetische coaching toegepast, zoals meditatie, heilige geometrie en lichaamsgerichte coaching.

Energetische therapie - open staan voor de energie
Energetische Therapie

Hoe ontstaat een ziekte of klacht?

Een ziekte of klacht ontstaat in de lichamelijke, emotionele, mentale en/of astrale laag. Ziektes kunnen ontstaan door de omgeving, zoals gifstoffen en frequenties van wifistraling, maar ook door emoties die wij niet voldoende verwerken en bepaalde ziekmakende gedachten die we denken. Hierdoor vormt zich een donkere, minder stromende energie in en rondom het lichaam. Hoe langer we deze emotie of gedachte voeden in ons dagelijks leven, hoe dichter de energie wordt totdat het zich uiteindelijk in het lichaam uit in een ziekte.

Open staan voor de energie

Energetische therapi is een samenwerking tussen coach en coachee. Wij faciliteren de energie en het veilige veld waarin we je uitnodigen om thuis te komen in jezelf. Jij stelt je open voor de energie zodat je je energieën kan laten stromen.

Wat zijn de voordelen?

Tijdens onze bewustzijnscoaching en energetische sessies richten we op het verhogen van jouw frequentie in zijn totaliteit. We brengen al jouw niveaus op één lijn waardoor je meer als een geheel gaat voelen. Dit uit zich in: in je kracht staan, liefde voelen voor jezelf en anderen, bewust manifesteren en positief omgaan met allerlei situaties.

Hoeveel sessies?

Dat hangt af van verscheidene factoren, zoals je huidige situatie, wat je wil bereiken, jouw mate van inzet en in hoeverre je lichaam de energie kan ontvangen. Soms is bij een persoon 1 sessie voldoende om weer een stap verder te komen. Andere mensen vinden het fijn om eens in de twee weken langs te komen om met een specifieke situatie om te leren gaan. En weer anderen vinden het heerlijk om zo nu en dan een ontspanningsbehandeling te krijgen, waardoor ze weer even de rust ervaren waar ze naar verlangen.

Bewustzijnscoaching en energetische therapie

Hoe graag wil je het?

Echte belichaamde verandering heeft tijd nodig en hangt ook af van de bereidheid van jou om nieuwe gedachten, gevoelens en gewoontes aan te nemen. Wij kunnen je laten zien waar de lichtknop is, maar alleen jij kan de lichtknop omzetten.

ERVARINGEN VAN COACHEES

Dichter bij mijzelf


"Vandaag hebben we een coachingstraject van vijf sessies afgerond en ik ben zo veel dichter bij mijzelf gekomen hierdoor! Anneminke zorgt voor een hele veilige omgeving en door haar holistische benadering en combinatie van verschillende behandelvormen is iedere sessie anders maar precies wat ik op dat moment nodig had. Ik ben Anneminke intens dankbaar voor de inzichten die ze me heeft gegeven, de vragen die ze me stelde en de begeleiding tijdens mijn proces. Als je zoekt naar een fijne en goede coach, dan raad ik je zeker aan om te kijken of je een klik hebt met Anneminke!


Paula

Prachtige healing


“Anneminke heeft me een prachtige healing gegeven waarin ik antwoord kreeg op een vraag die me al lang bezig hield. Ze geeft energie, begeleid mijn eigen reis en volgt haar intuïtie daarin.


Alexandra

Veel bereikt


Ik heb één sessie van Anneminke mogen ervaren. Zij bereikte meer bij mij dan een jaar lang elke week een psycholoog zien.


Jan

INVESTERING IN JEZELF

COACHING & ENERGETISCHE THERAPIE


Een transformatie op alle niveaus. We drinken eerst samen een kop thee en bespreken de thema’s die op dit moment bij je spelen. Ik reik je tools aan, geef inzichten en help je thuiskomen in jezelf. Daarna mag je lekker ontspannen op de behandeltafel liggen voor een energetische behandeling. De energietherapie kan op diepere lagen patronen doorbreken en emotionele ballast loslaten. Ook kan het je bewustzijn verruimen. Na de behandeling nemen we de tijd om helemaal te landen. Voor- en nazorg via app-contact is inbegrepen.

Meestal is het fijn om een traject aan te gaan om jouw gewenste resultaat te ervaren.

LOSSE SESSIE


Krijg helderheid


90 MIN | €110

VERDIEPINGSTRAJECT


Diepgaande transformatie


5 x 90 MIN | 5 x €100

VERDIEPINGSTRAJECT


Vergoed door je werkgever*


5 x 90 MIN | 5 x €120

*VERGOEDING

Onze werkwijze valt onder alternatieve therapie en elk jaar veranderen zorgverzekeraars de regels en eisen. Wij kiezen er daarom bewust voor om in vrijheid te leven en werken, waardoor we meer tijd en energie over houden om onszelf en onze methoden te ontwikkelen. 


De sessies worden dus niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel zijn er andere opties om sessies of een verdiepingstraject geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen:

✧ Werk je in loondienst? In overleg met je werkgever kunnen de behandelingen tot 100% vergoed worden als onderdeel van bijvoorbeeld een persoonlijk budget, coachingsbudget of loopbaanbudget.

✧ Heb je een eigen bedrijf? Dan zijn de kosten van de sessies aftrekbaar.

ANNULEREN

Heb je een sessie geboekt en kan je onverhoopt niet komen? Geen probleem. Als je het tenminste 24 uur van te voren laat weten, kunnen we de sessie kosteloos verplaatsen. Laat je het binnen 24 uur weten? Dan wordt het gehele consultbedrag in rekening gebracht.

PUNTEN VAN AANDACHT

✧ Wij raden je aan om tenminste drie tot vijf sessies te doen van elk 90 minuten voor het gewenste resultaat.


✧ Het intakegesprek van ca. 45 minuten is gratis.


✧ Coaching is vrijgesteld van btw.


✧ De betaling vindt plaats na de sessie via een betalingsverzoek, factuur of contant.


✧ Heb je weinig te besteden? Vraag hier naar de mogelijkheden om een goedkoper tarief samen te stellen.


✧ Als je een sessie of traject boekt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Kundalini Experience - coaching en therapie

WAAR KUNNEN WE JE BIJ HELPEN?


Laat ons weten waarbij je een steuntje in de rug kan gebruiken. Samen kunnen we jouw leven (weer) op de rit zetten met behulp van onze expertise op het gebied van coaching en energiewerk.

Bewustzijnscoaching - contact

Heb je vragen of wil je een sessie boeken? Neem contact met ons op:

unsplash