KUNDALINI ACTIVATIE

✧ Ontwaak je levensenergie

✧ Wees aanwezig in je lichaam

✧ Ont-dek jezelf

✧ Ervaar zelfliefde

✧ Verruim je bewustzijn

WAT IS KUNDALINI ENERGIE?

Spirituele energie

Kundalini betekent in het Sanskriet 'de opgerolde' en is een spirituele energie wat je kan zien als een slang die opgerold ligt in je energielichaam aan de basis van de wervelkolom, het heiligbeen. Vanuit deze creërende

oer-energie ben jij geboren.

Ontwaking

De Kundalini-energie sluimert bij de meeste mensen, maar als deze ontwaakt, baant het zich een weg naar boven richting je kruin en daarbuiten. Tijdens deze reis activeert en balanceert de kundalini-energie het energielichaam, zoals de chakra's en aura. Ook verbindt het de aarde-energie (van onder naar boven) met de kosmische energie (van boven naar beneden).

Lichamelijke sensaties

Iedereen ervaart de ontwaking van de Kundalini-energie anders. Tintelingen, lichtflitsen, sidderen, kronkelen, warmte zijn enkele sensaties die worden ervaren. Het lichaam begint vaak als vanzelf te bewegen. Soms sierlijk, of juist hakkelend. Als vanzelf neem je verschillende (yoga-)houdingen aan, je lichaam gaat dansen of je ligt juist heel stil omdat intern veel gebeurt.

Voor wie

Een kundalini activatie is voor iedereen die zich bezig houdt met spiritualiteit en zelfontwikkeling. Je kan nul ervaring hebben of juist heel veel en alles er tussen in. Belangrijkste is dat je open staat voor het ontvangen van de energie. Tevens is een kundalini experience sessie een mooi alternatief voor een plantmedicijnceremonie.

Caduceus

Deze vrouwelijke, krachtige energie komt in vele culturen voor, zo ook in het westen. De kundalini staat ook wel bekend als het caduceussymbool, te zien op ziekenhuizen en ambulances waarbij één of twee slangen om een staf heen wentelen.

Voordelen

Kundalini-energie ruimt psychologische en fysiologische blokkades op waardoor het onder meer je bewustzijn verruimt, het bevordert je genezingsproces, je wordt bewuster van je lichaam, ervaart betere gronding, je zelfvertrouwen en zelfliefde groeit en je kan verlichtingservaringen krijgen.

Elke keer anders

Elke kundalini experience sessie is anders. De ene keer beweeg je veel, de andere keer lig je helemaal stil. Net wat voor jou past in het moment. Soms wil je huilen, soms lachen van plezier, genieten, schreeuwen, zingen, boeren. Alles is mag, alles is OK. Je mag je helemaal uiten zoals je bent in het moment.

Contra-indicaties

Zwangerschap, epilepsie, psychose en emotie medicatie (SSRI's, lorazepam etc.) zijn contra-indicaties. Voor, tijdens en direct na de activatie wordt afgeraden om koffie, alcohol, drugs e.d. te nuttigen. Dit alles om de energie zo helder en zuiver mogelijk te ervaren.

HOE ZIET EEN KUNDALINI ACTIVATIE SESSIE ER UIT?

Intentie zetten

De kundalini ceremonie begint met het zetten van een intentie. Hierdoor focus je op wat je wil ervaren en de energie kan zo stromen naar waar de focus ligt. 

In overgave

Tijdens de kundalini activatie is ontspannen, openen, ontvangen en loslaten van belang om het gewenste resultaat te behalen. Hoe meer je openstaat voor de energie, hoe fijner en lichter je zal voelen.

Het begint na de reis

De kundalini activatie is het begin van een ontwikkelingsproces in jou wat nog enkele dagen of weken zal doorwerken in jouw systeem. Desgewenst houden we na een activatiesessie persoonlijk contact om je proces bij te staan.

Veilig veld

Wij creëren een veilig veld waarin je je kan overgeven aan wat zich aandient en mag stromen. Een ceremoniële sfeer waarin je mag zijn en uiten wie jij werkelijk bent.

Muziekbeleving

Een belangrijk onderdeel bij kundalini experience is muziek. Door muziek kan je makkelijker in de ontvangmodus komen. Voor elke sessie wordt een speciale playlist gemaakt, compleet afgestemd op de energie van de groep.

Groep, duo & privésessies

Omdat wij het belangrijk vinden om persoonlijke aandacht te geven, hanteren wij kleine groepen voor de activaties. Daarnaast geven wij ook duosessies voor partners of vrienden/vriendinnen, alsook individuele sessies.

WAAROM BIJ ONS?

Anneminke's ontwaking

Ruim tien jaar geleden ervoer ik een lichtsensatie door mijn lijf heen gaan. Ik had geen idee wat het was. Later kreeg ik vaker sidderende sensaties door mij heen, door mijn voeten helemaal door uit mijn kruin. Dat voelde als een verlichtingservaring, onmogelijk om te omschrijven! Bij een body dearmouring sessie is de kundalini in mij volledig ontwaakt waardoor ik constant een bepaalde energieke stroom in mij voel, die mij inspireert om steeds meer in mijn kracht te komen staan.


Wat heeft de kundalini-energie mij gebracht? De kundalini heeft mij veel meer doen aarden in mijn lichaam, het heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven en mijn intuïtie, afstemming op de Bron en energie enorm versterkt waardoor ik nog krachtiger energie kan faciliteren tijdens sessies.

Veel ervaring

Ik heb twee driejarige opleidingen gevolgd tot bewustzijnscoach, psycho-energetisch therapeut en Christusenergie healer. Tevens heb ik een kundalini facilitator training gevolgd, waarbij ik mijn kennis, energie en intuïtie heb bekrachtigd. Al een aantal jaar run ik een praktijk waarbij ik veel mensen heb behandeld met uitleenlopende hulpvragen.


Met mijn expertise op het gebied van het energetische systeem, bewustzijnscoaching en mijn jarenlange ervaring met Kundalini-energie, kan ik de deelnemers volledig bijstaan in hun proces. Niet alleen tijdens een sessie maar ook daarna. Je leven zal veranderen door het activeren van je Kundalini en dan is het fijn als iemand er is die weet wat je doormaakt en je kan bijstaan in je proces.

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Helemaal in mijn lichaam


“Ik ervoer lichtflitsen alsof mijn derde oog openging en ik zag mezelf als baby. Ik voel me nu voor het eerst helemaal in mijn lichaam. Super fijn om te ervaren!”


Wil

Vergelijkbaar met Ayahuasca


“Al bij de eerste toon van de muziek schoot ik in een soort Ayahuasca-ervaring. Heel bijzonder. Ik heb weer dingen mogen loslaten en integreren.”


Rob

Ik beweeg...


“De muziek, frequenties, dance, meditaties, jouw aanrakingen en energie hebben me diep geraakt. Ik weet niet in welke richting maar ik voel dat ik beweeg... Mijn geest, mijn ziel...”


Matilda

TARIEVEN

Ervaar de voordelen van stromende Kundalini-energie zoals bewustzijnsverruiming, genezing, gronding, zelfliefde en vertrouwen.

GROEP

SESSIE


180 MIN | v.a.€60

DUO

SESSIE


150 MIN | €230

PRIVÉ

SESSIE


120 MIN | €140

Kundalini Activatie

Wil je een kundalini experience sessie ervaren? Neem contact met ons op:

Fotocredits kundalini activatie: Eddie Boschma

unsplash